AYN Odin 2 Mini Pro | DroiX Global (2024)

AYN Odin 2 Mini Pro: Den ultimata Android-spelhandhållaren

Upplev framtiden för handhållna spel med AYN Odin 2 Mini Pro, en revolutionerande Android-handhållen spelkonsol som omdefinierar sättet du spelar på. Den här enheten drivs av den banbrytande Snapdragon 8 Gen 2-processorn och är utrustad med 12 GB LPDDR5X RAM och erbjuder oöverträffad prestanda i din handflata. Med sin kompakta Mini LED-skärm och robusta aktiva kylsystem levererar Odin 2 Mini Pro en sömlös spelupplevelse utan kompromisser. Oavsett om du är hemma eller på språng kombinerar detta kraftpaket hög prestanda med exceptionell bärbarhet, vilket gör den till det ultimata valet för spelentusiaster som kräver det bästa.

Produktöversikt

AYN Odin 2 Mini Pro är inte bara ännu en handhållen spelkonsol; det är en heltäckande lösning för spelare som vill ha kraft och mobilitet. I hjärtat av den här enheten finns Snapdragon 8 Gen 2-processorn som säkerställer effektiv multitasking och långvarig energieffektivitet. Den här konfigurationen gör att Odin 2 Mini Pro enkelt kan hantera de mest krävande spelen samtidigt som den har lägre strömförbrukning.

Odin 2 Mini Pro har en 5-tums Mini LED 1080P-skärm och ger levande, skarpa bilder som ger liv åt dina spel, samtidigt som den har en jämn uppdateringsfrekvens på 60 Hz och reagerar direkt på din beröring. Den ergonomiska designen garanterar komfort under längre spelsessioner, och med mått på bara 19,8 x 8,5 x 1,95 cm och en vikt på 320 g passar den bekvämt i dina händer och i din väska.

AYN Odin 2 Mini Pro Android gaming handheld är utformad för att vara lika mångsidig som den är kraftfull och är perfekt för både hem- och kontorsmiljöer. Dess HDMI-stöd gör det enkelt att anslu*ta till externa skärmar, medan USB 3.1 Type-C och Micro HDMI-portarna erbjuder ytterligare anslu*tningsmöjligheter. En Micro SD-kortplats förbättrar lagringsmöjligheterna ytterligare, så att du aldrig får slu*t på utrymme för dina favoritspel.

Detaljerade egenskaper

  • AYN Odin 2 Mini Pro sätter en ny standard för vad en handhållen spelkonsol kan uppnå. Enheten drivs av Snapdragon 8 Gen 2-processorn och erbjuder ett dynamiskt utbud av CPU-hastigheter - från den högpresterande 3,2 GHz GoldPlus-kärnan till de effektiva 2,0 GHz Silver-kärnorna. Detta möjliggör adaptiv prestanda som passar både högintensiva spel och vardagliga uppgifter. Adreno 740 GPU är en perfekt matchning för denna CPU, som levererar exceptionell grafikprestanda och möjliggör smidig, fantastisk grafik i alla dina spel.
  • Med 12 GB LPDDR5X RAM-minne ser Odin 2 Mini till att spelens laddningstider minskas drastiskt och att multitasking blir smidigare än någonsin. Oavsett om du växlar mellan spel eller kör krävande spel, ger dessa minnesalternativ den bandbredd som behövs för sömlös drift. 256 GB UFS 4.0-lagring, som ger snabba läs- och skrivhastigheter för att ytterligare förbättra spelinläsning och prestanda.

Användarupplevelse

AYN Odin 2 Mini Pro körs på Android 13, vilket ger tillgång till ett stort bibliotek av Android-spel, appar och programvara. Denna flexibilitet gör det möjligt för spelare att njuta av inte bara aktuella Android-titlar utan även klassiska spel genom emulering. Den 5″ stora pekskärmen är responsiv och skarp, vilket ger ett intuitivt användargränssnitt och engagerande spelupplevelser. Anslu*tningsfunktioner som Wi-Fi 7 och Bluetooth 5.3 säkerställer att du alltid är anslu*ten till de snabbaste tillgängliga nätverken och kan koppla upp dig sömlöst med andra enheter.

Det aktiva kylsystemet håller enheten vid optimala temperaturer, även under längre spelsessioner, och säkerställer konsekvent prestanda utan strypning. Batteriet på 5000 mAh, i kombination med 65 W Quick Charge 5.0, innebär att du kan ladda snabbt och hålla dig mobil med din handhållna spelkonsol utan att vara bunden till ett eluttag för länge.

slu*tsats

AYN Odin 2 Mini Pro är mer än bara en Android-handdator för spel; den är ett bevis på hur långt tekniken för handhållna spel har kommit. Odin 2 Mini Pro är en blandning av hög prestanda, innovativ design och omfattande funktionalitet och framstår som en toppklassig enhet för spelare som inte vill kompromissa. Med sin kraftfulla hårdvara, mångsidiga mjukvara och ergonomiska konstruktion bjuder den in dig att omfamna nästa evolution av spel på språng.

Missa inte den här oöverträffade spelupplevelsen. Förbeställ din AYN Odin 2 Mini Pro idag och var bland de första som får uppleva höjdpunkten av handhållen spelprestanda. Tillgängligheten är begränsad, så agera nu för att säkra din enhet!

Du kan lära dig mer om denna fantastiska handhållna spelkonsol på vår AYN Odin 2 Mini Pro recension här.

Ytterligare information

Programvara
Operativsystem: Inget urval

Android 13

Säkerhet: Inget urval

PIN-kod/Mönster/Bild

Processor
Processor (CPU) Varumärke: Inget urval

Qualcomm

Processor (CPU) Modell: Inget val

Snapdragon 8 Gen 2

Processor (CPU) Basfrekvens: Inget val

(4x Kyro Gold) 2.8Ghz, (3x Kyro Silver) 2.0Ghz, (1x Kyro GoldPlus) 3.2Ghz

Processor (CPU) Kärnor / trådar: Inget val

8 kärnor / 8 trådar

Grafikkort (GPU)
Varumärke för grafik (GPU): Inget urval

Qualcomm

Grafik (GPU) Modell: Inget urval

Adreno 740

Grafik (GPU) Minne: Inget urval

Delad med/ RAM-kapacitet

Display
Typ av display: Inget urval

Mini LED

Upplösning: Inget val

1920×1080

Storlek: Inget urval

5 tum

Bildförhållande: Inget val

16:9

Pixlar/Inch: Inget urval

440 PPI

Pekskärm: Inget urval

Ja

Kontrastförhållande: Inget val

1000000:1

Panelens ljusstyrka: Inget val

1100 nits

Uppdateringsfrekvens: Inget val

60 Hz

Minne (RAM)
Minneskapacitet (RAM): Inget urval

8 GB, 12 GB

RAM-teknik (minne): Inget urval

LPDDR5X

Lagring
Lagringskapacitet: Inget urval

128 GB, 256 GB

Lagringsexpansion: Inget val

1x kortplats för Micro SD-kort

Lagringsteknik: Inget val

UFS 4.0

Portar
I/O Ljud: Inget val

1x 3,5 mm kombinationsuttag för hörlurar och mikrofon, högtalare Dubbla högtalare

I/O USB: Inget val

1x USB 3.1 typ C

I/O-video: Inget val

1x Micro HDMI

Anslu*tningsmöjligheter
Anslu*tning: Inget urval

Trådlös

Wi-Fi: Inget urval

7

Bluetooth: Inget val

5.3

Batteri
Batterikapacitet: Inget val

5000 mAh

Batterityp: Inget val

Li-Po

Produkt
Varumärken: Inget urval

AYN

Konfiguration: Inget val

12 GB LPDDR5X / 256 GB UFS 4.0

mer
Färg: Inget urval

Svart, vit

AYN Odin 2 Mini Pro | DroiX Global (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6076

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.